lørdag 23. juli 2011

Ennå et steg nærmere...

Fikk hjelp av svigerbror denne uka på hytta. Da benyttet jeg anledningen til å få beiset takbord for gang og soverom. En kjedelig jobb som også må gjøres. Dagen etter satte vi opp bordene og kom et godt stykke med taket. Jeg fikk også satt opp reisverket til en skillevegg som skal være med på å dele stua fra soveromsdelen. Desverre hadde jeg plassert muren noe feil forrige gang og bestemte meg for å ta ned denne. Siporex er heldigvis lett å sage slik at det var en grei jobb å få den fjernet. Selv om det var kjedelig å måtte gjøre dette var det bedre å gjøre det nå enn å irritere seg over dette senere.

Torsdag morgen monterte jeg doskål for snurredassen. Vi har valgt doskål med urinseparator som krever avløpsslange for veske fra doskål. Med lav "takhøyde" under hytta var det endel plunder med å få lagt rør for denne. Hyttetorget opplyser at en ikke trenger overskuddstank for veske når en har doskål med urinseparator og urinen kan ledes ut i grunnen. Vi får prøve dette og se hvordan det virker. Det var viktig å få satt inn doen nå siden campingvognen skulle leveres tilbake denne uka. Hadde derfor også tatt med gasskomfyren som jeg satt inn i hytta. Så nå når jeg både kan lage mat og har et toalett kan jeg bruke hytta som oppholdssted i den videre byggeprosessen :-)Campingvogna kjørte jeg og barna til Otta utpå torsdagen og fikk en fantastisk fin tur over Valdresflya og ned langs Sjoa. Vi svingte en rask tur innom Gjende for å kjenne på det kalde grønne vannet og få et bilde av Besseggen. Etter å ha vært innom min søster og mannen hennes på Otta kjørte vi hjem til Jessheim. Det ble mange timer i bilen den dagen, men alle var i godt humør og det ble en fin tur. Spesielt gjorde fjellene, vannene og elvene i Jotunheimen inntrykk på oss alle. Nydelig vær med sol og rundt 20 grader gjorde også sitt til at turen ble fin.
Vi sier tusen hjertelig takk til famile på Otta for låne av vogna - den har virkelig bidratt til at oppholdet ved en uferdig hytte har blitt behagelig!1 kommentar: