tirsdag 9. februar 2010

Interiørplanlegging - kjøkken

Vi har bestilt kjøkken. Først hadde vi tenkt oss noe fra IKEA, men drømte om et aldringsmalt kjøkken. Dette var lenge bare en drøm siden vi mente prisene var langt over vårt budsjett på 15 000 kr. Siden kjøkkenet ikke er så stort ville vi kunne få en fin løsning fra IKEA for denne summen. Men så fikk vi et tips om snekkerverkstedet på Ullersmo (Ullersmo fengselutsalg). I vinterferien dro vi innom og fikk hjelp til å tegne et kjøkken som ville passe til vår hytte. Ferdige elementer i heltre furu (ikke flatpakket) i aldringsmalt sort kom på 21 000 kr. Benkeplater og vaskekum kommer i tillegg. Riktignok en budsjettoverskridelse, men så var 15 000 lavt i utgangspunktet for et kjøkken - og så får vi det vi ønsker oss! Ulempen er at vi nå må bytte den hvite gassovnen vi kjøpte på tilbud i fjor høst. Vi kjøpte denne hos Steinar Kleven (www.steinarkleven.no) som selger Sundwind produkter på Bagn og han er  behjelpelig med å få denne byttet til sort.


Dette fikk vi for 21 000 kr. Benkeplate, komfyr og kjøleskap er ikke inkludert. Karusell i et hjørneskap. Noen mål: benk under skap er 1,5m, under vindu 2,40m (inkl gasskomfyr), benk mot stue 2,0m. Kun et skap mot stue er til å åpne - de andre er "pyntedører".

Illustrasjonsfoto fra Ullersmo:

4 kommentarer:

 1. Hei. Vi har også lyst på svart aldringsmalt kjøkken, og har også vurdert Ullersmo. Vi har hørt at det er ganske lang leveringstid( 6 mndr), stemmer dette? Har du mulighet til å legge ut en liten forklaring/ tegning på kjøkkenet? så kanskje vi kan danne oss et bilde av prisen i forhold til mengden skap osv...Kommer for øvrig til å følge bloggen deres videre :=)

  SvarSlett
 2. Ok, skal finne frem tegningene og skanne de inn slik at dere kan få et inntrykk av hva vi betaler for. Kommer tilbake til dette. Mvh Tor-Åge

  SvarSlett
 3. Hei. Ser ut som at dere får et kjempefint kjøkken for den summen:=) Hvor lang ventetid har de? Er det så mye som 6 mndr? Vi kommer nok til å ta en tur for å se på utstillingen de har. Tusen takk for at dere la ut tegningene..

  SvarSlett
 4. Da vi var der i februar sa de at det var 4 mnd ventetid. Vi har et håp om å kunne montere kjøkken i høstferien (optimister :-) så vi bestilte levering til september.

  SvarSlett