Tips & links

Her vil det bli lagt ut tips og linker til diverse mer eller mindre nyttige sider som har eller kan ha noe med hyttebygging å gjøre.

Leca Selvbyggerkurs

Maxit (Leca) holder selvbyggerkurs (http://maxit.no/3680) for deg som skal gjøre grunnmursarbeidet selv. Greit kurs over en ettermiddag som gir deg et LECA selvbyggersertifikat. Dette holder også som dokumentasjon for å få selvbyggergodkjenning. Videoene som ligger på Maxit sine sider er dog det viktigste. Her kan du i ro og mak gjennomgå prosessen med å få til en grunnmur steg for steg.
Filmer finner du her http://maxit.no/15685Sundwinds fakta sider 
Her på Sundwinds fakta sider kan du lære mer om diverse emner som vi hyttebyggere og hytteeiere før eller siden lurer på.


Rimelige(re) kvalitetsverktøy fra utlandet
 http://www.toolstop.co.uk/
Sjekk ut disste sidene dersom du er ute etter verktøy rimeligere enn i Norge. Sjekk spesielt det som er på salg (Clearance).. Husk at frakt, mva og et administrasjonsgebyr for frakt/toll ekspedisjon (ca 100 kr) kommer i tillegg. Det er ikke tollavgift på verktøy. Elektriske artikler kommer med UK strømopplegg, husk å velg utstyr lagd for 240V. Strømkabel er allikevel med UK plugg og en må ha en adapter (”turistadapter” holder) imellom - så noen ulemper er det jo.

Andre tips til nettsider for verktøy fra utlandet (USA): 
http://www.maxtool.com
http://www.hardwaresales.com
http://www.coastaltool.com

Møbler fra snekkerverksted på Ullersmo
Har selv bestilt sort aldringsmalt kjøkken derfra. Bilder kommer ila høsten 2010.
http://www.ullersmofengsel.no/Utsalg.htm