Vi har slitt med å få til pizza i gassovnen. Pizzaen blir stekt, osten smelter og alt det der, men vi får ikke sprø bunn og fin farge på toppen slik vi ønsker den. Dette kommer nok av at gassovnen ikke har god nok overvarme. Vi var derfor spente da vi hadde anskaffet oss en Weber pizzastein. Dette er en stein som vi varmer opp i grillen i ca 10 min og deretter steker vi pizza'en på den i 7-8 min med grilllokket lukket. Med pizzasteinen fungerte gassgrillen som en steinovn og pizzaen ble helt fantastisk, både i smak og utseende. Anbefales! Nå gleder vi oss til også å prøve å bake rundstykker og boller på gassgrillen.
Pris, ca 400 kr på Plantasjen for rektangelformet pizzastein fra Weber.
http://www.plantasjen.no/sortiment/uteliv/tilbehor/514ff0afb6182245290004e4/weber-pizzastein
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar