tirsdag 25. desember 2012

Hyttetur i november


Vi har nå vært inne i en tid på året hvor hytteturer ikke har vært så høyt prioritert for oss. Mange arrangementer i desember og klargjøring før jul har tatt all tid. I november var vi imidlertid to turer på Ølslykkja. Tidlig i november var vi der alle seks og fikk bekreftet hvor vanskelig det er  å komme oss helt opp til hytta med fullpakket bil på vinterføre. Vår VW Touran slet fælt og måtte glemmes igjen i den siste bratte bakken. Da var det bare å bære frem varene de siste par hundre meterne. Ikke noe særlig når klokken er 2200, det er mørkt og det er -4 grader ute, og inne... Men ingen klaget og alle synes det var en sjarm med det også. Usikker på hvor lenge dette vil være sjarmerende....

Vurderer 4-hjulstrekker
Og vet vi skal ha ring-hytta-varm


Av arbeid som skulle gjøres denne høsten var vinduslister i soverom og paneling av yttergang/bod/vindfang. Har kommet godt igang med begge deler.


Samtidig er det endel småting som alltids skal på plass ute og inne.


For eksempel denne løsningen for å tørke klær ved ovnen. Fin rist i smijern som vi fant på Maxbo i Etnedal. Super løsning med stor tørkekapasitet. På golvet under har vi lagt gummimatte kjøpt i rull på Biltema. Da kan klærne få dryppe av seg uten at golvet tar skade.
Ellers er det jo deilig å være ute når det er så fint vintervær som vi hadde siste helgen vi var der i november.For ikke å snakke om hvor fint det er å sitte i godstolen ved ovnen å lese aviser eller ei god bok!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar