mandag 4. juni 2012

Nå har vi vært på hytta to helger siden siste blogging. Hele familien er nå med og vi får gjort adskillig mer nå som vi er to voksne som holder på. Triveligere er det jo også å ikke være alene.
Badet er snart det rommet som er blitt mest ferdigstilt og med baderromsmøbel montert ble det riktig så bra. Det som mangler nå er et dusjkabinet og et vannpumpesystem slik at vi kan ha rennende vann i kranen. Ja, og de listene da...
Vi har også kjøpt inn en led-lampe med bevegelses sensor på Chlas Olson (170 kr). Denne fungerer helt utmerket og er fin å ha til do-besøk om natta.

Ellers har vi holdt på med kapping og maling av vinduslister over de siste par helgene og sist helg fikk vi alle på plass i hele stua/kjøkkenent. Dette er en pirkejobb og jeg synes det er vanskelig å bli helt fornøyd med alle vinkler og gjæringer. Men som med mange andre detaljer er de stort sett bare synlige for de som vet om småfeilene. Vi har noen meter list ennå som skal kappes, grunnes, males og monteres så det er bare å ha tålmodighet. Ikke rart listene ofte blir "glemt" i noen år...

Ellers monterte vi en av de plassbygde sengene. Denne har jeg lagd ferdig hjemme og nå var det bare å skru den på plass. Synes det ble riktig så bra. De andre sengene får komme etter hvert. Inntill videre er det to stk som ligger på feltseng.


Kveldskos en lørdagskveld. Sparsomt med dype lenestoler og salong.Den provisoriske trappa av paller og leca var nå blitt helsefarlig og jeg fikk satt opp en ny (provisorisk) trapp. Dette tok meg 10 minutter og når jeg sammenligner med tiden det tar å få gjort noe innendørs har jeg fått bekreftet at jeg nok er mer forskalingssnekker enn finsnekker :-)

3 kommentarer:

 1. Dette blir rett og slett knallfint! Kjenner et ørlite sug av "åh, jeg skulle ønske jeg hadde ei så fin hytte"!

  SvarSlett
 2. Det badet dere er ordentlig lekkert, jeg vil også ha !!!

  Men, Tor, når det gjdeler gasslange og røropplegg så finner jeg bare at; Det er ikke tillatt med lengre gass-slanger enn 1,5 meter. Utover dette må man bruke fremføring i kobberrør.

  Det står ingenting om at man må ha røropplegg gjennom veggen?

  Vibecke *S*

  SvarSlett
 3. Du har muligens rett i at det ikke trenges kobberrør. Jeg har tolket følgende tekst til at det trenges kobberrør "Hvis du ønsker å oppbevare gassflaskene lenger enn 1,5 meter unna apparatet (evt. utendørs) må det legges opp kobberrør"
  http://www.hyttetorget.no/getfile.php/files/Monteringpdf.pdf

  SvarSlett