onsdag 15. juni 2011

Regn og Sol, snekring og bading

Denne helga startet med flomvarsler for store deler av landet og en stund var det usikkert om det var noen hensikt å bevege seg inn i områdene i Oppland. I tillegg skulle vi til Otta for å hente Ottaskifer til brannmuren. Vi endte med å dra til hytta, men Otta får bli en annen gang når vannet har trekt seg tilbake. Vi skulle kjørt over Valdresflya og ned til Vågå, men til slutt var vel alle veier til Otta stengt. Vi gjorde nok lurest i å bli i Valdres.

Og det ble en kjempefin helg. Med mye sol på søndag og mandag ble det anledning til både bading og sightseeing i Etnedalen. Dessuten var det småbekker overalt hvor ungene kunne ha båtrace.

Når det gjaldt byggeaktivitet var ungene like ivrig som meg og fikk bygget både fuglebrett, båter og biler. Jeg fikk gjort ferdig det meste av taket i stue/kjøkken delen. Det gjenstår å tilpasse det siste bordet og å få opp takåsen. Det siste må bli en dag med flere voksne tilstedet siden denne er lang og tung. Jeg fikk også flyttet terassedøra og gjort klart rundt døra for vilmarkspanel.
 Og så fikk jeg satt på den siste tverrbjelken over terassen. Den har ligget på vent lenge nok nå, og skjemmet utseende på alle bilder jeg har tatt av fronten.

Jeg hadde kjøpt med meg en kulegrill til denne helga så nå ble det også fart i matlagingen! Ikke alltid så enkelt å ha kjøkkentjeneste til fem stykker på et lite campingvognkjøkken, så grillen var en nyttig tilvekst til kjøkkenet.På søndag var det klart for årets første bad, og selv om det ennå var kaldt i Fletjedn koste ungene seg . Mandag tok vi oss god tid på hjemturen, var å så på helleristningene i Valdres, på den flomstore Etna og vi hadde en lengre stopp ved Randsfjorden for å bade.

I det hele tatt, en fin helg med regn, sol, snekring og bading.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar