lørdag 10. juli 2010

"Plans are nothing - planning is everything"


Denne uka har vært planlagt gjennom en lang vinter - hytta skal settes opp! Ferie fra jobben både for meg og hjelpemannskap er avtalt, utstyr er på plass, snekker er avtalt med hytteleverandør og alt ligger til rette for en hektisk uke på fjellet. Så viser det seg at det har oppstått misforståelser i forhold til hvilken uke arbeidet skulle starte og snekkeren er ennå på ferie når vi andre står klare på tomta. Det ser i det hele tatt svart ut for hyttebygging denne uka.

"Plans are nothing - planning is everything" sa Eisenhower og uttrykket er et mantra for alle som holder på med prosjekter. Dette viste Drammens Hus og Hytter at de lever etter. Når planen slo feil hadde de en evne til å legge en ny iløpet av noen formiddagstimer.

Tirsdag - en dag forsinket - kommer en snekker som holdt på med et annet prosjekt i Valdres til unnsetning og utover kvelden kommer det jammen meg tre stykker til!

Klokken seks på ettermiddagen ble det første
hjørneelementet satt på plass.
Sju timer senere var alle veggene på plass.


Taksperrene som skulle ha ankommet tidligere i uka ble utsatt noen dager og ble levert en sen nattestime på slutten av uka. Førstkommende mandag kommer snekkeren tilbake og skal lede an i å få på plass gavler, sperrer og tak.


Det skjærer seg til og vi kom ikke helt i mål denne uka, men byggingen er i gang og etter en pause i helga starter vi på igjen med friskt mot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar