søndag 25. juli 2010

Arbeidshelg på hytta

Denne helga har hele familien vært på hytta. Det har vært strålende vær hele helga og vi har fått lagt taket ferdig. Riktignok gjenstår takpappen, men vi er et godt stykke på vei til å få lukket bygget.

Og så har vi valgt farge og startet beisingen. Det har Solveig stått for og hun fikk virkelig driv over penselen! Vi valgte å beise i Tyrilin tjærebeis, farge mørk. Fargevalget stod mellom brun og mørk og den endelige avgjørelsen ble gjort i butikken! Hytta blir mørk - nærmest sort, og det var slik vi opprinnelig hadde tenkt det. Dersom vi tar andre strøket med vedlikeholdsbeis unngår vi også at fargen blir ytterligere mørkere. Solveig ble ferdig med den høyeste kortveggen og halve langveggen. Resten må vente til bordene mellom elementskjøtene er på plass - de ble ikke prioritert denne gangen heller siden det hastet mer med taket.

Mathias har omsorg for alle fuglene i skogen og snekret likeså godt et fuglehus til noen av de. Litt takpapp og beis mangler også på denne.


Litt bading ble det også tid til. Det var ikke mer enn 15 grader i vannet så vi ble ikke så lenge uti.

2 kommentarer:

  1. Skal si dere er en bra enegisk gjeng. Synes dere har fått gjort mye og god jobb alle de tre eldste av dere i hvertfall :)

    SvarSlett
  2. Flott blogg dette. Morsomt aa se!

    SvarSlett