søndag 26. februar 2012

Soverom nr 2 og 3 beises

Vi lånte hytte på Danebu i Aurdal i vinterferien og fikk to arbeidsøkter på hytta vår i Etnedal mellom alpin og skiturer. Mens jeg fikk lagt panel i gangen fikk Solveig beiset to soverom og også lutet golvet i det ene.
Vi hadde tenkt å bruke fargene Valnøtt og Drivved i soverommene, men siden rommen er ganske små fant vi ut at vi måtte bruke en lysere farge. Vi holder oss til naturfargene til Tyrilin og valgte antikkgrå. Med det lutede golvet ble det lyse og fine soverom. Gleder meg å se hvordan køyesengene vil passe inn. Disse skal plassbygges i sortmalt materiale og jeg har tro på at det kan bli bra.

Jeg plundret endel med den siste veggen i gangen. Denne har utvendige hjørner som ikke er vinkelrette. Det blir raskt noe flikking av slikt, men jeg tror det ble bra til slutt.


 Lørdag dro vi fra Danebu innover Ividalen. Denne løypa er tilknyttet Ølslykja og passerer ikke så langt fra hytta vår. Det er vel 10-15 km mellom hytta vår og den vi lånte på Danebu. Så langt gikk vi ikke denne gang, men jeg ser ikke bort ifra at vi engang vil gå turen fra vår hytte og over til Aurdal.


2 kommentarer:

  1. Bygger også l"lavstandard" hytte;)) men vi er ikke begynt inne, blir etter påske;) gøy å følge dere;))

    SvarSlett