lørdag 26. november 2011

hyttebygging er over for i år

Over tåkehavet

Nå blir det ikke flere turer til Etnedal i år. November er på hell, og mye aktivtet står for døren i helgene som kommer frem mot nyttår. Noen julebord skal gjøres unna og mye skal klargjøres til jul. Forrige helg får derfor bli siste byggehelg for i år. Når jeg ser tilbake til november 2010 så er det fornøyelig å se hvor mye som har blitt gjort det siste året.

november 2010


april 2011
oktober 2011

august 2011

Fredag var det underkjølt regn i lavlandet i Oppland og jeg valgte å utsette turen til Etnedal. Dro derfor avgårde klokken fem lørdags morgen - og da var det adskillig mildere i lufta og isen på bakken var smeltet.

Målet med helgens arbeid var å få badetrommet delt av i hytta. Det målet nådde jeg så nå er også doen avskjermet fra resten av hytta. Det må jo sies å være en forbedring!
I tillegg sagde jeg til noe av reisverket til de andre soverommene. Greit å ha noe klart for neste arbeidsøkt.

Nå som hytta begynner å deles inn innvending begynner det å bli prekært å få fjernet alle de lange listene som tar stor plass. Planen er å bunte de sammen og få de opp på kaldloftet slik at de er ute av veien inntil videre.

Med flere mellomvegger oppe kan vi også kjenne etter hvordan varmen brer seg i hytta. Det har ført til at vi mer og mer heller mot å sette inn en ovn til i soverom/gang delen. Vi hadde i utgangspunktet tenkt oss en mobil parafinovn som Ring Hytta Varm anlegg, men vurderer nå om det er bedre å ta utgiften med å installere en Wallas parafinovn med stålpipe. Tror den vil være mer anvendelig i bruk for nattfyring og over lengre kuldeperioder.

1 kommentar:

  1. Har fulgt bloggen din med stor interesse noen måneder. Jeg har selv overtatt et snaut halvferdig prosjekt som jeg skal igang med til våren. Har også, inspirert av blant andre deg, opprettet en blogg for anledningen. Ta gjerne en kikk! http://syndinprosjektet.blogspot.com/

    SvarSlett