søndag 10. april 2011

Første overnatting i hytta!Da har jeg sovet min første natt blandt plankestabler og verktøy på Ølslykkja. Heretter kan det bare bli bedre :-) 
Kom til hytta fredags kveld og jobbet noen timer før jeg la meg på feltsenga. Det blåste kuling ute og liten bris inne (taket er ikke isolert ennå). Heldigvis var det bare noen få kuldegrader og jeg hadde med vintersovepose så jeg slapp å fryse. Våknet før kl fem og var stiv i nakken av mangel på ordentlig pute - umulig å sove mer da. Det var like greit å komme seg opp. Hustrig og kaldt var det, så en rask joggetur ute i morgengrått lys måtte til for å varme opp. Frokosten ble tatt i bilen. Det gode med å bli jagd ut av soveposen så tidlig er at det ble mange timer arbeid før jeg ga meg for dagen! Lørdagen var også en nydelig vårdag med sol som varmet godt både ute og inne. Da var jobblørdagen i januar med 20 kuldegrader bare et kaldt minne. Synes arbeidet også gikk mye lettere uten varmedress og valne fingre. Også aggregatet likte seg bedre når den skulle trekkes igang i plussgrader enn i minus 20 med kald tjukk olje som måtte varmes opp med hissig trekking i startsnora. Joda, våren er en fin tid å bygge hytte.

Nå mangler det bare to bord og luke til "matkjeller" så er golvet lagt i hoveddelen av hytta. Det passer bra med at jeg er rimelig lei av å ligge på knær å jobbe og ser frem til å kunne begynne med annet arbeid.


1 kommentar: