tirsdag 24. mai 2011

Campingtur og hyttebygging

Fredag dro jeg og barna opp til hytta. Vi hadde med oss campingvogna vi har lånt fra søstra mi på Otta. Litt for mye rot inn i hytta til at vi sover der når vi er så mange. Syklene fikk vi også plass til så det var litt av et følge som krabbet seg opp bakkene på Ølslykkja i førstegir. Og opp kom vi utpå kvelden.

Da var det å få i seg kveldsmat og komme seg i seng.

Dagen etter jobbet jeg og Mathias med taket mens de andre bygde hytter av presenning i skogen. Været var hustrig med mye vind så de minste satt også endel inne i Campingvogna hvor de koste seg med Ludo og Nintendo.
Senere på dagen tok vi en lengere sykkeltur til andre siden av Ølslykkja hvor Vibecke og Hans holder på med sitt hytteprosjekt. Dette er en tur jeg lenge har tenkt å ta og nå var tiden inne. Ikke visste vi at det var bare oppoverbakker der også.... Godt vi hadde med oss kjeks for motivasjonens skyld.
Det var kjempehyggelig å endelig møte Vibecke og Hans - jeg har fulgt med bloggen til Vibecke gjennom hele vinteren og latt meg oppmuntre av deres fremgang http://vibeckeshytteprosjekt.blogspot.com/.  Så når vi endelig treftes var det helt naturlig å hilse med et takk for sist. Så er dere hjertelig velkomne til en gjenvisit! Vi får sette oss ned en gang når vi får bedre tid med (nesten) ferdige hytter og utveksle flere erfaringer fra hyttebyggertilværelsen.

Sykkelturen hjem til vår hytte ble preget av bakkene. De to minste hadde fått klar beskjed om at nedover måtte en bremse hele veien slik at ikke farten skulle bli for stor. Eirik tok dette alvorlig og bremset slik at han var nødt til å trå også i nedoverbakkene for å holde styrefart. Håkon tok det ikke så nøye og tenkte nok å samlet opp all bremsingen til første sving. Dette førte til at han mistet kontrollen og havnet i grøfta i stor fart. Forslått på låret og med skrubbsår på ribbebena haltet han seg hjemover... Jeg må innrømme at jeg begynte å planlegge hvordan jeg skulle komme i kontakt med nærmeste legevakt når han lå på sofaen og holdt seg på magen. Dagen etter var han heldigvis i fin form igjen, og nå tok han det svært rolig i bakkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar